Τρόποι Αποστολής

ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Το lingerie4u.gr συνεργάζεται με την ACS courier και καλύπτει αποστολές σε όλη την Ελλάδα.Αν η παραγγελία σας  γίνει μέχρι τις 14:00, από Δευτέρα έως Παρασκευή τότε θα επεξεργαστούμε την παραγγελία σας, και εφόσον τα προϊόντα είναι διαθέσιμα θα σταλεί την ίδια ημέρα.Οι παραγγελίες που θα δοθούν μετά από αυτήν την ώρα θα εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη ημέρα με εξαίρεση το Σάββατο που θα εκτελούνται την Δευτέρα.Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας συμπληρώστε σωστά την κατάλληλη διεύθυνση, κατοικία ή εργασία, εφόσον δεν έχετε κάποιον να το παραλάβει στο σπίτι.Αν και πάλι η acs courier δεν θα σας βρει, θα σας αφήσει ένα σημείωμα με το οποίο θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους για να ορίσετε ένα νέο ραντεβού.

Το χρονικό διάστημα που το δέμα σας μπορεί να μείνει στο αντίστοιχο κατάστημα προς παράδοση είναι 10 μέρες.Μετά το πέρας αυτών των ημερών, το δέμα σας επιστρέφεται στο κατάστημα μας και συννενοούμαστε εκ νέου για την παραλαβή του.

Εάν θέλετε να ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ την παραγγελία σας παρακαλούμε ενημερώστε μας άμεσα στο 2107757217 ή με mail στο orders@lingerie4u.gr ΠΡΙΝ γίνει η προώθηση της παραγγελίας σας από εμάς.

 

Κόστος αποστολής

Για μεταφορές σε όλη την Ελλάδα τα έξοδα αποστολής είναι

Για παραγγελίες αξίας μέχρι 59,90€: 3€

Για παραγγελίες αξίας άνω των 60€: ΔΩΡΕΑΝ

Εναλλαγή Πλοήγησης
Το καλάθι μου