Τρόποι παραγγελίας

Όροι χρήσης και συναλλαγών

Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Πριν περιηγηθείτε και προβείτε στις αγορές σας , σας προτείνουμε να μελετήσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και συναλλαγής. Κάθε χρήστης των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους που αναγράφονται, χωρίς καμιά εξαίρεση.
1.  Τα περιεχόμενα του παρόντος, (διακριτικός τίτλος, σήματα, κείμενα , φωτογραφίες,  είτε  αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του lingerie4u.gr είτε το lingerie4u.gr έχει την άδεια χρήσης αυτών. Απαγορεύεται η με οποιοδήποτε τρόπο αντιγραφή, αναπαραγωγή, μεταφορά, τροποποίηση μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του παρόντος, ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση της διαχειρίστριας του.
2.  To lingerie4u.gr αξιοποιεί κάθε τεχνική δυνατότητα και καταβάλει κάθε προσπάθεια για την ακριβέστερη απεικόνιση των προϊόντων που διαθέτει. Δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για σφάλματα (απεικόνισης, τυπογραφικά, αριθμητικά) που οφείλονται στη διαδικασία  καταχώρησης των δεδομένων .
3.   To lingerie4u.gr δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στην αναγραφή διαθεσιμότητας των προϊόντων του που οφείλονται σε αδυναμία του ηλεκτρονικού συστήματος αποθεμάτων. Διατηρεί το δικαίωμα να αναβάλλει ή να μην εκτελέσει μια παραγγελία λόγω έλλειψης αποθέματος είτε για λόγους που σχετίζονται με αδυναμία εκτέλεσης λόγω φόρτου εργασίας. Δεν ευθύνεται για περαιτέρω ζημιές που θα δημιουργηθούν από την εκτέλεση  ή όχι των παραγγελιών ή από τυχόν καθυστέρηση εκτέλεσης της για κάθε αιτία. Υποχρεούται όμως να ενημερώνει εγκαίρως τον καταναλωτή.
4.  To lingerie4u.gr έχει δικαίωμα να μεταβάλλει τις αρχικές τιμές των προϊόντων καθώς και το ποσοστό της έκπτωσης που παρέχει επί αυτών, σύμφωνα πάντα με τους τιμοκαταλόγους των προμηθευτών του καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και χωρίς να είναι απαραίτητη η προηγούμενη ειδοποίηση των πελατών του.
5. To lingerie4u.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.                                                                                                                               

 Διαδικασία Εγγραφής  και Αγορών. Διαχείριση λογαριασμού και παρακολούθηση παραγγελίας
6.    Για να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει να προβείτε στην εγγραφή σας και το άνοιγμα του προσωπικού σας λογαριασμού.  Με την δημιουργία του  λογαριασμού θα έχετε την δυνατότητα να ψωνίζετε πιο γρήγορα, να είστε ενημερωμένοι για την κατάσταση των παραγγελιών σας, και να κρατάτε αρχείο των παραγγελιών που έχετε κάνει.
Στην ειδική φόρμα που υπάρχει θα κληθείτε να συμπληρώσετε τα:
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ( πλήρη ταχυδρομική διεύθυνση) της τοποθεσίας που επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail). Αυτά χρησιμοποιούνται για την ενημέρωση σας όσον αφορά την εξέλιξη την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, τυχόν προβλήματα που μπορούν να προκύψουν, αποστολή ενημερωτικών δελτίων ή ειδικών παροχών  και  εκπτώσεων.
ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ που επιθυμείτε από τους παρακάτω:

Με αντικαταβολή
 

Πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας τοις μετρητοίς  στην εταιρεία ACS, κατά τη στιγμή της παραλαβής των προϊόντων στη διεύθυνση της επιθυμίας σας.
Για τον τρόπο αυτόν πληρωμής υπάρχει επιπλέον κόστος της αντικαταβολής  2,50 € με ΦΠΑ (επιπλέον των εξόδων αποστολής).Η παραγγελία σας θα παραδοθεί στα χέρια σας σε διάστημα ημερών 1-3.
 
Με Pay pal

Εξασφαλίστε την ασφάλεια της συναλλαγής σας. Αν είστε χρήστης της υπηρεσίας pay pal πραγματοποιείστε τη συναλλαγή σας με την πιστωτική σας κάρτα και διαμεσολαβητή το PayPal. Χωρίς να καταχωρήσετε κανένα στοιχείο της κάρτας σας. Χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. 

Με  τραπεζική κατάθεση

Μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο της αξίας της παραγγελίας σας και των αντίστοιχων εξόδων αποστολής της σε ένα από τους παρακάτω Τραπεζικούς Λογαριασμούς του lingerie4u.gr με δικαιούχο ΜΠΙΣΚΕΜΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ :

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 049/786685-25
IBAN:GR2801100490000004978668525

EUROBANK
ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:002602830200606933
ΙΒΑΝ:GR1302602830000690200606933
 
Σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί να μας αποστείλετε με FAX στο 2155506753 (για τμήμα πωλήσεων lingerie4u.gr) ή με e-mail στη διεύθυνση info@lingerie4u.gr την απόδειξη της κατάθεσής σας για να ετοιμαστεί η παραγγελία σας. Στη συνέχεια καλέστε μας για επιβεβαίωση.

Στο φυσικό μας κατάστημα .

Αν παρ όλα αυτά δεν σας εξυπηρετεί κάποιος από τους παραπάνω τρόπους πληρωμής,  έχετε την δυνατότητα να παραλάβετε τα προϊόντα της αρεσκείας σας απευθείας  από το φυσικό μας κατάστημα στην Αθήνα, στη διεύθυνση Μ. ΑΣΙΑΣ 55 ΓΟΥΔΗ, σε ώρες λειτουργίας καταστημάτων. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να δείτε την πλήρη γκάμα με τα προϊόντα μας , και εμείς θα έχουμε τη χαρά να σας γνωρίσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε  από κοντά.

7.    Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται με τη συνεργασία της εταιρείας ταχυμεταφορών ACS.  Έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε και να παρακολουθήσετε την αποστολή του δέματός σας με τη χρήση ειδικού κωδικού που σας παρέχουμε μέσω του www.acscourier.gr
8.    Το lingerie4u.gr και οι άνθρωποι που το διαχειρίζονται ,δεν θα σταματήσουν την προσπάθεια για να μπορείτε να περιηγείστε σε ένα λειτουργικό κατάστημα και να κάνετε τις αγορές σας με ασφάλεια. Να λαμβάνετε  τα προϊόντα που πραγματικά είδατε και διαλέξατε, έγκαιρα στο χώρο σας σε προσιτές τιμές. Είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία η δική σας συμβολή με τις παρατηρήσεις , τις προτάσεις που μας κάνουν καλύτερους και φυσικά τα «καλά σας λόγια». Όλα αυτά τα περιμένουμε : στα τηλέφωνα επικοινωνίας μας : 210.7757217 & 6974332681 ή στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση : info@lingerie4u.gr

Εναλλαγή Πλοήγησης
Το καλάθι μου