ΟΛΟΣΩΜΑ ΜΑΓΙΟ: hot trend του φετινού καλοκαιριού

Πάντα όταν πλησιάζει το καλοκαίρι όλες ψάχνουμε τι νέο θα κυκλοφορήσει στα μαγιό, χρώματα, σχέδια και μετά αναρωτιόμαστε τι απ’ όλα αυτά θα είναι τέλειο πάνω μας. Κορίτσια μία είναι η συμβουλή: αναδείξτε το σεξαπίλ σας χωρίς κόμπλεξ.Για φέτος κυρίαρχο ρόλο γι’ αυτό, αναλαμβάνει το ολόσωμο μαγιό!Αυτό το καλοκαίρι περισσότερο παρά ποτέ, τα σχέδια και τα χρώματα θα μας εντυπωσιάσουν.

Animal prints, floral, ή ακόμα και τα πιο αυστηρά μονόχρωμα αλλά και το πάντα sexy μαύρο πρωταγωνιστούν για το καλοκαίρι του 2019.Αποκαλυπτικές πλάτες, ανοίγματα, brasilian ή όχι, θα προσθέσουν το «κάτι» παραπάνω που θέλουμε για το στυλ μας στην παραλία.

Υπάρχουν κορίτσια που έρχονται στο κατάστημα μας με καμπύλες και μας ρωτάνε «μα μπορώ να φορέσω κάτι τέτοιο?», η απάντηση μας είναι ότι πάντα σε κάθε σώμα υπάρχει και το αντίστοιχο μαγιό που το κολακεύει, και πολλές φορές το αποτέλεσμα φέρνει μια ευχάριστη έκπληξη!Συνήθως για να αποσπάσουμε την προσοχή απ’ τους γλουτούς επιλέγουμε σχέδιο με κάποιο άνοιγμα στο μπούστο και από χρώματα τα πιο σκούρα.Για τις πιο τολμηρές, δοκιμάστε σχέδια με ανοδική φορά και θα καταλάβετε πως μας κάνουν το σώμα μας πιο ψηλό και πιο αδύνατο.Οι γυναίκες με φαρδιά μέση θα νιώσουν αμέσως ότι βρήκαν τον πιο στιλάτο τρόπο για να δείχνει πιο λεπτή και σμιλεμένη.

Επειδή όμως ο κάθε σωματότυπος είναι διαφορετικός και η κάθε γυναίκα ξέρει το σώμα της καλύτερα, δοκιμάστε και σίγουρα θα καταλήξετε στο σωστό!

Προσοχή όπως πάντα στην ποιότητα των υλικών γιατί αυτή είναι που θα δώσει και διάρκεια στο μαγιό σας.

Καλό καλοκαίρι!Εναλλαγή Πλοήγησης
Το καλάθι μου