Σέξυ εσώρουχα - πώς να αναδείξετε την θηλυκότητα σας

Τα σέξυ εσώρουχα διαχρονικά αποτελούσαν ένα έντονο στοιχείο ερωτισμού.Με την πάροδο των χρόνων τα σχέδια τους αυξάνονται και γίνονται όλο και πιο αισθησιακά.Η κάθε γυναίκα μέσα από την επιλογή της, μπορεί να αναδείξει την θηλυκότητα της και τον χαρακτήρα της.

Ολόσωμες φόρμες, φορεματάκια (nightdress) και κορμάκια είναι οι 3 κατηγορίες που θα βρείτε και μπορούν να συνοδεύονται ενίοτε από διάφορα αξεσουάρ.Είναι η δημοφιλέστερη επιλογή των αντρών για δωράκι προς την αγαπημένη τους αλλά και, με όλο αυξανόμενο ρυθμό, επιλογή των γυναικών.Βασικό tip για να φορέσετε οτιδήποτε σέξυ είναι να έχετε ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ.Δεν έχει σημασία αν δεν έχετε τις αναλογίες ενός μοντέλου, το μόνο που μετράει είναι να αγαπάτε το σώμα σας και να το αναδεικνύετε με τις κατάλληλες επιλογές. Να ξέρετε ότι ένας άντρας μπορεί να το αντιληφθεί αυτό και εσείς το κάνετε ακόμα πιο ελκυστικό.

Μεγαλύτερη αύξηση ζήτησης παρατηρείται στις ολόσωμες φόρμες, οι οποίες πραγματικά έχουν εντυπωσιάσει, κι αυτό γιατί είναι πολύ ελαστικές (συνήθως one size), ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο, εύκολα μπορούν να φορεθούν μέσα από τα ρούχα και ίσως να φανούν από διάφορα σημεία του σώματος (π.χ. σαν καλσόν) και διεγείρουν την φαντασία των αρσενικών.Δεν είναι κάτι τόσο συνηθισμένο και τα σχέδια τους πραγματικά μπορούν να καλύψουν κάθε γούστο.

Τα κορμάκια είναι άκρως αισθησιακά, και πολλές φορές αποκαλυπτικά.Δαντέλες, τούλι, διαφάνειες, κορδόνια είναι αυτά που δίνουν μια άλλη όψη στο γνώριμο κορμάκι και κάποια απ’ αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως ρούχο. (μέσα από ένα σακάκι)

Τέλος τα σετ των nightdresses είναι το πιο διαχρονικό look που μπορεί να επιλέξει κάθε ηλικία, τα οποία συνδυάζουν πολλές υφές από σατέν, τούλι, δαντέλα και τα βρίσκετε σε νούμερα έως και xxl.

Oι επιλογές είναι πολλές για να βρείτε αυτό που σας κολακεύει κι αυτό που θα πραγματοποιήσει τις απαιτήσεις σας.Να είστε ο εαυτός σας, να αγαπάτε το σώμα σας και το σίγουρο είναι ότι εσείς θα κάνετε ξεχωριστά τα εσώρουχα σας!Εναλλαγή Πλοήγησης
Το καλάθι μου